VVV winkel

De winkel van het VVV kantoor is klein maar goed gesorteerd. Je kunt hier kleine cadeautjes kopen met o.a. streekproducten uit De Beemster. Honing van Koning, knoflookpasta, vruchtensap of handgemaakte Beemster zeepjes. Je cadeautje wordt smaakvol verpakt. Voor Beemster bier, kaas, vlees, bloemen en groenten kun je bij de reguliere vakhandel en de leden van Beemsterlusthof terecht.

We hebben een uitgebreid assortiment (ansicht)kaarten, zowel traditioneel als kunstzinnig met uiteraard De Beemster als thema. Wil je de Beemstervlag eens uitsteken dat kan. Je kunt kiezen uit een kleine vlag, een mastvlag of wimpel. De mooie hand- en theedoeken zijn niet alleen nuttig maar doen het ook goed in je picknickmand.

Maak nader kennis met De Beemster via het Beemsterboel spel, een bordspel met memory en triviant.  Met de multimediale experience ‘Beleef De Beemster’ ga je op moderne wijze door de tijd. Vanaf het ontstaan van De Beemster tot nu.
Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment boeken. Als je echt niet meer weet wat je als cadeau wil geven hebben we nog een uitgebreid aanbod cheques: van het VVV, voor diner en theater.
Betalen kan niet alleen contant, pinnen kan ook.wifi pinnen
Ook hebben we veel gratis folders voor onze bezoekers.

Onze (ansicht)kaarten.
Onze boekenlijst.
Overige artikelen.