Onthulling logo 20 jaar Werelderfgoed

Onthulling beeldmerk Beemster 20 jaar werelderfgoed

Op 1 december 2019 is Droogmakerij de Beemster 20 jaar UNESCO Werelderfgoed. Dit gaan we heel 2019 vieren. Om alle activiteiten rondom dit jubileum een feestelijk en herkenbaar tintje mee te geven is het beeldmerk van VIST Beemster verrijkt met een lint als slinger. Zo wordt duidelijk welk feestje er in 2019 in De Beemster wordt gevierd.

Dit feestelijke logo komt terug op zo veel mogelijk plekken in De Beemster, bijvoorbeeld op vlaggen, borden, enzovoort maar ook bijvoorbeeld op aankondigingen van evenementen. Als Beemster mogen we trots zijn dat we wonen, werken en recreƫren in werelderfgoed en dat gaan we dan ook aan iedereen laten zien! Overigens staat het iedereen vrij het logo te gebruiken.

Festiviteiten

Ten slotte alvast een klein tipje van de sluier over de festiviteiten. We gaan rustig van start met in de eerste maanden van het jaar een aantal activiteiten ter voorbereiding van de start van het toeristische seizoen in april. Van april t/m oktober zullen de bekende evenementen en activiteiten in De Beemster zoals bijvoorbeeld de Open Dag, het Open Tuinenweekend, de Feestweek, Muziek aan de Middenweg en Uit aan het Marktplein worden voorzien van 20 (jaar) sausje . In de laatste maanden van het jaar richten we ons op het afsluitende evenement, een feest waarbij De Beemster van 1 december 2019 20 dagen lang in de spotlights zal worden gezet.

Binnenkort meer informatie over de festiviteiten rondom Beemster 20 jaar werelderfgoed.

12/14/2018