Kavel 2 Beemster

Kaart wordt geladen...

Adres
Volgerweg 42
Middenbeemster
Noord-Holland

1462 HR
Nederland


Uitsnede kavel twee van de kopergravure gemaakt van droogmakerij De BeemsterKavel 2 Beemster is een multifunctioneel complex

Complex Kavel 2 Beemster ligt op perceel kavel 2 zoals het bij de indeling van de Beemster in 1612 is vastgesteld. Op Kavel 2 in UNESCO werelderfgoed De Beemster vind je een 9 holes golfbaan, restaurant, hotel, golfschool, en een golfshop. Een multifunctioneel complex waar wandelaars en fietsers ook van harte welkom zijn.

De golfbaan

Kavel 2 heeft een 9 holes golfbaan en is een wedstrijdbaan met B-status. Jje speelt er midden in UNESCO werelderfgoed De Beemster. Een weids uitzicht over het vlakke polderland. Naast de golfschool is er een golfshop en kun je een golfclinic volgen.

Het hotel

Het hotel is kleinschalig en biedt aan maximaal 22 peronen een bed. Gastvrijheid, rust, stilte en ruimte zijn de ingredi├źnten voor een heerlijk verblijf in de polder. Het ontbijt wordt geserveerd in het nabijgelegen restaurant.

Het restaurant

Steek hier eens gezellig op voor een kopje koffie of een borreltje,  Natuurlijk kun je hier lunchen of dineren.  Als het aangenaam weer is, is het aantrekkelijk om op het terras te zitten. Heerlijk in de zon en met een prachtig uitzicht over de golfbaan en het achterliggende landschap.

Informatie

Kijk voor uitgebreide informatie op de website: www.kavel2.nl of volg ze op Facebook.
Telefoon 0299 416 665

 

Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie