3e Editie UIT! aan het Marktplein

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/09/2017
13:00 - 17:00

Locatie
Marktplein

Categorieën


UIT! aan het MarktpleinWie treden er op

Het duo ”Ilse en Michel” is met volle overtuiging gekozen als publieksprijswinnaars van Muziek aan de Middenweg 2017. Zij hebben vele bezoekers vermaakt, binnen en buiten de rijtuigstalling van het Betje Wolff Museum en het publiek overtuigd van hun muzikale kwaliteiten en enthousiasme voor mooie muziek.

“Bohemian Soldiers”  brengt circusballades, chansons en swingende nummers. Eigen werk en onbekende nummers uit begin jaren dertig gezongen door Maaike Lans bekend van Peu de Feu, Hein Grapendaal  op snaren en Eelke van der Hak, eveneens bekend van Peu de Feu, op bas.

Nieuw is dit jaar dat er naast muziek ook cabaret is. Het cabaret duo Roy Hoogervorst en Anna Charnock ontmoette elkaar op de Paul van Vliet Academie en bleken een succes formatie. Zo ontstond “Bonusmateriaal” en wisten zij al enige prijzen in de wacht te slepen. Deze middag presenteren zij “Hou op met me”,  een programma vol snelle, gevatte, absurdistische sketches.

Het slotakkoord

De carrousel eindigd in de Keyserkerk met het slotconcert van “The Family Tree”. Jeffrey Oud en Richard de Beer vormen het vocale hart van deze bijzondere formatie. Met aan hun zijde Daniël Guilliamse zang,  gitaar en peddle steel en de uit de Beemster afkomstige Axel Stoit op basgitaar brengen zij eigenzinnige arrangementen van o.a. Venice, Gary Rafferty, Paul McCartney en vele andere. Dit alles wordt omlijst door gastvrouw: Nicole Kovacs. Zij zal deze middag het publiek aan de hand nemen en op haar geheel eigen theatrale wijze begeleiden.

Wat je moet weten

Aanvang: 13:30, kaarten à € 15,00 zijn te reserveren via www.onderdelinden-beemster.nl