Informatieavond Beemster Light Festival

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/03/2019
20:00 - 22:00

Locatie
Kavel 2 Beemster

Categorie├źn


Plannen viering 20 jaar Beemster werelderfgoed

Graag  willen wij jullie onze plannen voor de viering van 20 jaar UNESCO werelderfgoed Droogmakerij de Beemster presenteren. Met name met betrekking tot het Visit Beemster Light Festival in december 2019.

Op maandag 25 maart 2019 organiseert het team VISIT Beemster  een informatieavond voor buurt-, sport- en andere verenigingen en de dorpsraden bij Kavel II.
Aanvang bijeenkomst 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur.
Graag willen we weten of je komt. Aanmelden kan via e-mail danielle@visitbeemster.nl of bel even met 06-52092516.

Meer informatie zoals die in de Binnendijks heeft gestaan

Zoals inmiddels wel bekend is staat dit jaar ons werelderfgoed Droogmakerij de Beemster 20 jaar op de lijst van werelderfgoederen. Het hele jaar zal tijdens allerlei activiteiten en evenementen hieraan aandacht worden besteed. We sluiten het jubileumjaar af met een fantastisch nieuw evenement waar we de medewerking van de Beemster buurtverenigingen, de Beemsterlingen zelf en andere Beemster organisaties en verenigingen hard nodig hebben.

Vanaf 1 december organiseren wij 20 dagen lang het VISIT Beemster Light Festival, waarmee we De Beemster in de spotlights zetten. Dit evenement wordt in de hele Beemster gevierd, in alle vier de kernen en is voor alle leeftijden. Iedereen kan een bijdrage leveren. Daarom ook het thema van dit festival, VERBINDING.

Zoals de naam al doet vermoeden is het de bedoeling dat door middel van licht we laten zien dat De Beemster heel veel moois te bieden heeft. Ook op de drie basisscholen zal hieraan aandacht worden besteed.