Historische beeldwandeling Zuidoostbeemster UITVERKOCHT!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2019
22:00

Locatie
Cultureel Centrum Onder de Linden

Categorieën


Flyer foto- videoavond HGBFotoavond bij het Historisch Genootschap Beemster

Op deze avond nemen Cor en Lida Roet u mee op een historische wandeling door de bebouwde kom van Zuidoostbeemster in de jaren 1900 tot 1960.

Vroeger was Zuidoostbeemster een tuinders gebied, maar in de loop der jaren kwamen er steeds meer nieuwbouwwoningen waardoor de tuinders praktisch verdwenen en de woningen verrezen. Zuidoostbeemster groeide, er kwam meer middenstand. Zo veranderde langzamerhand het beeld van het dorp van een tuinders gebied naar een dorp met kleine winkels. Deze hele ontwikkeling en verandering van Zuidoostbeemster willen zij u graag aan de hand van oude foto’s laten herbeleven.

Waar en wanneer

Wilt u graag deze fotoavond van het Historisch Genootschap Beemster bijwonen? U bent van harte welkom op:
donderdag 21 maart, aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in Onder de Linden, Middenweg 150, Middenbeemster

Reserveren verplicht

We ontvangen uw reservering graag via:
info@historischgenootschapbeemster.nl of telefonisch via 0299-673500 (Hilda Reijm), onder vermelding van naam, datum en aantal personen.

Voor HGB leden, op vertoon van hun lidmaatschapskaart (op de kaart staat voor hoeveel personen die geldig is), is de toegang gratis. Voor introducés en belangstellenden bedraagt de entree € 3,50. Wordt u op deze avond lid van het HGB dan is de entree alsnog gratis.
Meer weten:  kijk op de website www.historischgenootschapbeemster.nl/