Beemster tafel van hoop

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/12/2018
12:00 - 15:30

Locatie
Keyserin

Categorie├źn


Voor allen die kerst niet alleen in eigen kring willen vieren

Kerst is een heel mooi feest van samen. wij zoeken vrienden en familie open worden opgezocht. Maar wat als je nauwelijks familie (meer) hebt of als vrienden onbereikbaar en ver weg wonen. Dan kan kerst ook een extra stil feest zijn. Daarom willen wij 27 december een kerstfeest vieren voor en met allen die kerst niet alleen in eigen kring willen vieren. Vele jaren geleden organiseerden wij een dergelijke bijeenkomst ook en noemden dat KERST-INN. Maar juist met de overgang van de oude kosterij naar de Keyserin is deze traditie opgedroogd. Nu blazen wij dit initiatief nieuw leven in, gedragen ook door de landelijke actie TAFELS VAN HOOP.

Op donderdagmiddag 27 december is een ieder van harte welkom, of je nu al heel lang hier woont of nog niet zo lang geleden, vluchtend hier bent aangekomen. Je mag van harte alleen komen of met je hele gezin.  Welkom! We houden een maaltijd waarbij we voor een lekkere basis zorgen.

Wij vragen ook iedereen die komt om zo mogelijk iets lekkers mee te nemen om dat dan samen met elkaar te delen.

Wie wil, speelt een spelletje, voor de kinderen is er een film en.. houdt voor bijzonderheden een aanmelding de volgende kerkbode in de gaten.
Website http://www.beemsterkerk.nl/kerkbode-media

(Bron kerknieuws Beemsterkerk)