Alleen voor mannen: kerststukjes maken

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/12/2017
23:00 - 23:30

Locatie
Buurthuis Zuid Oost

Categorieën


Oergezellige avond alleen voor mannen

In het Buurthuis Zuidoostbeemster wordt op zaterdagavond 9 december2017 een oergezellige avond georganiseerd, die alleen voor mannen bestemd is. Mannen kunnen hier hun creativiteit kwijt bij het maken van een geweldig KERSTSTUK onder professionele begeleiding.

Het kerststuk

Het kerststuk is echt een kerststuk in de stijl voor echte mannen. Het heeft natuurlijk wel de kerstsfeer, maar bevat wel “mannelijke elementen”, elementen die de vrouwen niet zullen gebruiken. Er is deze avond hulp van een ervaren bloemiste, die er bovendien geen moeite mee heeft om een avond in mannensferen te vertoeven.

Alleen voor mannen toegankelijk

De avond is alleen voor mannen toegankelijk en vooraf opgeven is toch wel belangrijk in verband met de inkoop van het materiaal. Tijdens de avond kunnen de mannen hun materiaal verdienen door het beantwoorden van mannenvragen. Vragen waarop alleen echte mannen het antwoord kunnen weten.

Tijdsduur van de workshop is een uurtje of drie. Het is natuurlijk toegestaan is om menig biertje achterover te slobberen. Bovendien gaan de mannen met een prachtig mannenkerststuk naar huis.

Info

Geef je dan ook heel snel op, liefst vóór 6 december via : info@buurthuiszuidoostbeemster.nl of telefonisch 0299-427661 of in het Buurthuis aan het Middenpad 2 te Zuidoostbeemster.
De kosten voor deze workshop inclusief hapjes bedragen slechts € 17,50