16e editie Muziek aan de Middenweg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/08/2018
11:00 - 17:00

Locatie
Beemster

Categorieën Geen Categorieën


16 jaar Muziek aan de Middenweg!

Dit muziek evenement is uitgegroeid tot een begrip, in De Beemster en ver daarbuiten. Op zondag 19 augustus  2018 staat de 16e editie voor de deur met weer een kleurrijk programma voor groot en klein. Iinteractieve kindervoorstellingen, koren en veel muziek groepen, van duo’s tot bands staan geprogrammeerd.

Sjors van der Panne opent  Muziek aan de Middenweg 2018

Het wordt weer een bruisende festival mix van muziekstijlen langs de Middenweg in Middenbeemster op 19 augustus a.s. Om 11:00 uur zal de aftrap worden verzorgd door zanger Sjors van der Panne. Sjors krijgt daarmee de kans zijn record ‘samenzang’ te verbreken. In 2016 behaalde hij het record samen met 806 bezoekers. Op een overvol verregend marktplein werd vol overtuiging het prachtige nummer van Ramses Shaffy  ‘Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder’ gezongen. Sjors is enthousiast over het idee, heeft er ontzettend veel zin in en gaat wederom de uitdaging aan.  “Het zou geweldig zijn als er dan weer zo veel mensen meezingen” zegt hij.
Neer weten, lees dan  2018 MadM persbericht

Het programma is klaar en kun je via de website downloaden.
Programma 2018

Vrijwilligers gezocht

Help mee dit culturele evenement in stand te houden en de Beemster ook muzikaal op de kaart te zetten. Opgeven als vrijwilliger of het verkrijgen van meer informatie over de inhoud en werkzaamheden van deze rol kan via e-mail info@muziekaandemiddenweg.nl  of via 06 54 66 70 49.