Koorrepetities herfst 2018 beginnen

Wil je zingen, zing dan mee. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Vanaf donderdag 6 september ZINN-Kapel Zuidoostbeemster
Gospel & Soul –  Say a little prayer for me

De B-Star Gospel & Soil Singers starten onder leiding van Erwin Young aan een project rond gospel en soulsongs om deze winter, o.a. op een Midwinterfeest in december uit te voeren.
De B-STAR zingt een mix van Upbeat Black American Gospel en mooie Soulballads. Anders dan bij traditionele koorzang is er veel ruimte voor solozang en wordt er niet vanaf bladmuziek gezongen, maar op het gehoor, zodat je ook kunt bewegen!

Er wordt op drie donderdagen per maand geoefend vanaf 20.00 uur. Zangers zijn van harte welkom vanaf donderdag 6 september. We repeteren in de mooie ZINN Kapel aan de Prinses Wilhelminasingel in Zuidoostbeemster. Info en opgave via blackgospelbeemster@ziggo.nl

Vanaf woensdag 12 september ZINN-Kapel Zuidoostbeemster
Projectkoor Beemster zingt Rutter en Gjeilo

Het Projectkoor Beemster start onder leiding van Hilda Wiarda aan een project rond de sprankelende muziek van John Rutte en Ola Gjeilo. Zangers zijn van harte welkom vanaf woensdag 12 september. We oefenen wekelijks vanaf 19.45  in de mooie ZINN Kapel aan de Prinses Wilhelminasingel in Zuidoostbeemster. Zondag 9 december zullen wij het programma feestelijk uitvoeren. Info en opgave via marie-luise-dow@quicknet.nl

Vanaf vrijdag 28 september in de Keyserin

Doe mee met de nieuwe jongerenmusical
Beauty & the beast / belle & het beest

De jongenmusicalgroep BOTT start vrijdag 28 september de repetities voor de nieuwe musical. Dit jaar spelen wij ‘Belle en het beest. Dat schitterende verhaal van de prins die geen liefde kan geven en daarom verandert wordt in een afzichtelijk beest. Voordat een magische roos zijn bladeren verliest moet hij iemand vinden die van hem houdt.

BOTT richt zich op  tieners uit Beemster en omstreken die het leuk vinden om te zingen en toneel te spelen,
Wij voeren jaarlijks een musical op en zijn daarvoor elk jaar op zoek naar nieuwe spelers. Dus heb je (ooit) genoten van je groep 8 musical, speel je bij NKT en wil je een keer een grotere rol. Kom eens kijken of mail voor info.

De wekelijkse repetities beginnen op vrijdag 28 september, 19.30 in de Keyserin, Middenweg 148. De opvoeringen zijn gepland voor maart/april van 2017.
Kosten 60 € voor een heel seizoen. Info/opgave peterdijkman@ziggo.nl