Werelderfgoed in Nederland binnen handbereik

Op dinsdag 12 januari 2016 heeft Boris van der Ham, voorzitter Stichting Werelderfgoed.nl, de Werelderfgoed App gelanceerd op de Vakantiebeurs. In de stand van Stichting Werelderfgoed.nl nam hij als eerste de Werelderfgoed App in gebruik.

Met de app maakt u een reis langs de tien werelderfgoederen in Nederland. Van architectonische meesterwerken en unieke landschappen tot bijzondere stadscentra: elke plek is het bezoeken méér dan waard. Met de app vindt u gemakkelijk alle locaties. Boris van der Ham: “Met de app heeft u alle iconen die het verhaal van Nederland vertellen, binnen handbereik.” Tijdens de beurs, die tot en met 17 januari te bezoeken is, krijgen bezoekers een exclusieve sneak preview van de app. De app is binnenkort verkrijgbaar in  de App Store en Google Play.

Bekijk de app hier.