Amsterdam Marketing beloond projectaanvragen Visit Beemster en BTLH

Gelukigen die cheque van amsterdam Marketing ontvingenAmsterdam Marketing heeft een bedrag van 45.000 euro beschikbaar gesteld voor initiatieven passend in het project Amsterdam Bezoeken Holland Zien. Negen projectaanvragen zijn gehonoreerd waaronder dat van Visit Beemster (€ 7.500,-) Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH € 2.500,-)

Dit bedrag gaan we besteden aan het project van de elektrische auto’s (Renaullt Twizy’s) waarmee de toerist De Beemster op een unieke, duurzame en attractieve manier kan beleven. De auto’s worden voorzien van meertalige tablets waarmee we de toerist in de meest voorkomende talen kunnen voorzien van informatie en ze alle mooie plekken in De Beemster kunnen zien, proeven en bezoeken. Het plan is dat de eerste auto’s vanaf november door De Beemster gaan rijden en door iedereen gehuurd kunnen worden. 

Dit project wordt een mooie samenwerking met ondernemers die De Beemster & Visit Beemster een warm hart toe dragen en willen bijdragen aan de investering in deze auto’s. Voor hun eenmalige bijdrage mogen zij 5 jaar lang jaarlijks een dag gebruik maken van deze auto’s voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of voor hun klanten die De Beemster willen zien. Als er bedrijven zijn die hier ook aan willen bijdragen en/of meer informatie over willen ontvangen dan kunnen ze contact opnemen met Visit Beemster (secretaris@bezoekerscentrumbeemster.nl)